Actieve vermogensregeling zonnepanelen

actieve-vermogensregeling-zonnepanelen

Heeft u er al eens over nagedacht om uw eigen energieleverancier te worden? Veel ondernemers hebben een dak wat groot genoeg is om energieneutraal te worden met zonnepanelen, met andere woorden een lagere of zelfs geen factuur voor het verbruik van elektriciteit.

Beperkte netaansluiting zonnepanelen

Een beperking die wij regelmatig tegenkomen bij bedrijven is de netaansluiting van 80A, dit is voor systemen van The Sun Factory/Hoekstra Suwald vanaf nu GEEN beperking meer. Door het toepassen van een slimme vermogensregeling is het nu mogelijk meer vermogen op deze aansluiting te realiseren. Met deze nieuwe regeling, een actieve vermogensregeling ontwikkeld door The Sun Factory/Hoekstra Suwald, is het voor agrariërs/bedrijven/MKB/ mogelijk net zoveel stroom op te wekken als er wordt verbruikt. Deze slimme toepassing levert u extra (financieel) rendement op.

Actieve vermogensregeling zonnepanelen

De actieve vermogensregeling is door The Sun Factory/Hoekstra Suwald ontworpen, ontwikkeld en succesvol toegepast. Dat kunt u hier bekijken.

Zonnepanelen agrariër

The Sun Factory/Hoekstra Suwald is al vele jaren actief in het leveren en plaatsen van netgekoppelde zonnesystemen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij u als agrariër? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u adviseren over zonnesystemen en over mogelijkheden voor belastingvoordelen en subsidie.