Zonnepanelen installeren

installeren-zonnepanelen

Het monteren van zonnepanelen is niet moeilijk. Maar om het systeem optimaal te laten werken, daar komt veel vakkennis bij kijken. Zonnepanelen moeten bevestigd worden op een dak. Dit moet goed en veilig gebeuren. Zonnepanelen produceren gelijkspanning, een omvormer moet continue de gelijkspanning van de zonnepanelen omzetten naar wisselstroom. Daarnaast moet bij een systeem van 600 Wp of meer een nieuwe groep in de groepenkast aangelegd worden.

Zonnepaneel installeren

Wilt u er zeker van zijn dat uw zonnepaneel op de juiste manier wordt aangesloten? The Sun Factory heeft de expertise en ervaring in huis om het uiterste uit uw zonnepanelen te halen. U bent dan ook direct verzekerd van een goede service en garantie. Wij zorgen ervoor dat panelen veilig gemonteerd worden op een zo optimaal mogelijke plaats.

Zonnepanelen binnen één werkdag geïnstalleerd

De complete installatie van uw zonnepanelen wordt binnen één werkdag verzorgd. Een enkele keer (bij het installeren van grote zonnepanelen systemen) lukt dit niet. Indien wij meerdere dagen nodig hebben voor het installeren van uw zonnepanelen wordt dit uiteraard vooraf duidelijk met u gecommuniceerd.

Kosten installeren zonnepanelen

Wat de installatie precies kost, hangt meestal af van uw dak en de ligging, de kwaliteit, hoe groot het dakvlak is en of er nog obstakels in zitten (schoorsteen; dakkapel, waslijn, etc). Bent u benieuwd wat de kosten voor u zijn voor het installeren van zonnepanelen? Neem dan eens contact met ons op via 0511-431291 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veilig en gezond werken

The Sun Factory installeert zelf uw zonnesystemen. Voor het plaatsen van zonnepanelen wordt door onze ervaren en deskundige monteurs op plat dak en vooral op schuin dak gewerkt. Vaak onder lastige omstandigheden moeten zonnepanelen worden verplaatst en gemonteerd. Dit moet veilig en gezond gebeuren zodat de risico’s op vallen en lichamelijke overbelasting zoveel mogelijk worden beperkt.

Dit betekent dat we bij veel opdrachten maatregelen nemen, zoals valbeveiligingen, het aanlijnen van monteurs en het gebruik van liften om zwaar materiaal naar boven te brengen. Verder zorgen we dat al ons materiaal, gereedschap, steigers en ladders in orde zijn en gekeurd. Monteurs zijn ook nooit alleen of zonder toezicht op een dak aan het werk.

Al deze maatregelen om veilig en gezond te werken kunnen soms wat overlast geven en kosten zeker tijd maar het voorkomen van ongevallen en ongezond werken is van groot belang voor onze monteurs en voor u als klant!

Contact formulier