Zonnepanelen voor agrariërs

Zonnepanelen-agrariers

Als agrariër bent u altijd bezig met de natuur. Zou het daarom niet mooi zijn dat u een extra bijdrage kan leveren aan deze aarde en tegelijk uw bedrijfskosten omlaag gaan? Dat kan! Met een investering in zonnepanelen.

Wereldwijd zijn de ontwikkelingen van duurzame energie en dan met name van zonne-energie stormachtig geweest. De prijzen van zonnepanelen zijn de afgelopen jaren fors gedaald. Ook is het rendement sterk verbeterd.  Gedurende de dag is er veel stroom nodig op een agrarisch bedrijf. Grote stroombehoefte en veel dakoppervlak maken zonnepanelen daarom vaak een zeer rendabele investering voor de agrarische sector.

De energiebehoefte van agrarische bedrijven neemt toe en de energieprijs stijgt. Dit samen met de belastingvoordelen leveren een interessant rendement op. Zonne-energie is hierdoor een aantrekkelijke energiebron voor u als agrariër, met een overwegend groot dakoppervlak.

Uw eigen zonnepanelen

The Sun Factory heeft veel ervaring met zonnestroom projecten voor Agrariërs. Heeft u ook interesse in uw eigen zonnepanelen? Neem dan gerust eens contact met ons op via 0511-431291 of vul onderstaand formulier in. Wij brengen graag uw verbruikspatroon in kaart om uw terugverdientijd te berekenen.


Contact formulier