Woningeigenaren met bevingsschade mogen €4000,- euro uitgeven aan zonnepanelen!

Schermafbeelding 2015-01-17 om 13.45.18

Woningeigenaren met bevingsschade mogen €4000,- euro uitgeven aan zonnepanelen!

De regeling staat open voor woningeigenaren in de negen gemeenten waar door de NAM voor tenminste 1000 euro aardbevingsschade is vastgesteld (Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Bedum, Winsum, Slochteren, Eemsmond, Ten Boer en De Marne). En voor mensen die op of na 17 januari 2014 een bestaande woning hebben gekocht of een nieuwbouwwoning opgeleverd hebben gekregen. Ook woningeigenaren die hun huis bouwkundig (laten) versterken in overeenstemming met een schriftelijk advies van de NAM kunnen een beroep doen op de vergoeding.

De volgende energiebesparende of- opwekkende maatregelen worden vergoed: dak-, vloer- en gevelisolatie; zonnepanelen en zonnecollectoren; muurisolatie; zonneboiler; HR ++(+) glas; warmtepomp; combiketel met hoog rendement; warmte- koudeopslag technieken voor warmteterugwinning en het verkrijgen van een Energie Prestatie Advies.

Met terugwerkende kracht

De Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering gaat gelden met terugwerkende kracht vanaf 17 januari 2014. Voldoet u aan de voorwaarden en heeft u op of na deze datum energiebesparende maatregelen getroffen aan uw woning? Dan kunt u toch nog een subsidieaanvraag indienen.

Gratis en vrijblijvend een afspraak

Wilt u gratis en vrijblijvend één van onze deskundige adviseurs bij u thuis ontvangen voor het maken van een offerte. Mail naar info@thesunfactory voor het maken van een afspraak of bel 0511 431 291.

Vragen?

Heeft u vragen over de regeling of over het aanvragen van de subsidie? Dan kunt u op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur contact opnemen met SNN door te bellen naar (050) 522 4924 of te mailen naar waardevermeerdering@snn.eu.

Neem vrijblijvend contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tags: , , , , ,