Collectieven

Zou het niet mooi zijn dat u door het samen te werken aan een betere leefomgeving tegelijk financiële voordelen behaalt? Dat kan, door gezamenlijk zonnepanelen in te kopen!

Collectief zonnepanelen

Samen werken aan een betere leefomgeving voor nu en later. De inkoop, levering en installatie van de zonnepanelen is door gezamenlijk inkopen een stuk functioneler waardoor de kosten dalen. Hierdoor worden zonnepanelen zelfs zonder subsidie voor iedereen betaalbaar. Zo bespaart u op uw energiekosten en levert met elkaar een positieve bijdrage aan het milieu.

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren flink in prijs gedaald en leveren meer rendement op. Bovendien zijn de energieprijzen gestegen en stijgen die de komende jaren verder. Zonnepanelen zijn nu ook zonder subsidie een goede investering.

Lees meer over het collectief inkopen van zonnepanelen…

Wat kan u verwachten?

Wij hebben ruime ervaring in het werken met groepen die collectief zonnepanelen inkopen. Hierdoor kunnen wij snel en eenvoudig een zonnepanelcollectief met u opzetten.

Wij verzorgen het complete proces. Van informatiebijeenkomsten, waarin alle aspecten aan bod komen tot en met de installatie op elke aangegeven locatie.

The Sun Factory levert een totaal pakket bestaande uit een hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen, omvormer en montagemateriaal, inclusief installatie.
De meeste onderdelen zullen door ons worden uitgevoerd. Hierbij rekenen wij wel op uw ondersteuning.

Lees meer over de inhoud van het  zonnepanelen collectief…

Uw eigen zonnepanelen collectief?

Heeft u interesse in uw eigen zonnepanelen collectief? Neem dan gerust eens contact met ons op via 0511-431291 of vul onderstaand formulier in. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden.