Inhoud zonnepanelen collectief

Wij hebben ruime ervaring in het werken met groepen die collectief zonnepanelen inkopen. Hierdoor kunnen wij snel en eenvoudig een zonnepanelcollectief met u opzetten. Wij verzorgen het complete proces. Van  informatiebijeenkomsten, waarin alle aspecten aan bod komen tot en met de installatie op elke aangegeven locatie. The Sun Factory levert een totaal pakket bestaande uit een hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen, omvormer en montagemateriaal, inclusief installatie.

Wat kan u van  het zonnepanelen collectief verwachten?
– Voorlichtingsbijeenkomsten
– Inloopspreekuren
– Collectiviteitskortingen
– Subsidieafhandeling
– Maatwerk thuisadvies
– Installatie
– tussentijdse rapportages
– Garantieafhandeling

De meeste onderdelen zullen door ons worden uitgevoerd. Hierbij rekenen wij wel op uw ondersteuning. Wij verzorgen tussentijdse rapportages. En vanzelfsprekend evalueren wij het gehele traject met u. U weet dan hoeveel maatwerk offertes wij hebben uitgebracht, hoeveel zonnepanelen per situatie zijn aangeboden en wat het totaal vermogen van de aangeboden en verkochte zonnepanelen is binnen het zonnepanelen collectief.

Maatwerk zonnepanelen collectief
Ligging van het dak, dakbedekking en schaduwvorming is bij iedere situatie anders. Daarom werkt The Sun Factory altijd met maatwerkadvies. Zo weet u zeker dat alle deelnemers van het zonnepanelen collectief het best systeem ontvangen voor hun persoonlijke situatie.

Uw eigen zonnepanelen collectief?
Heeft u interesse in uw eigen zonnepanelen collectief? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag alle mogelijkheden.