Off grid zonnesysteem

off-grid-zonnesysteem

Een off grid systeem, ook wel autonoom zonnesysteem genoemd is de perfecte energievoorziening als er geen elektriciteitsnetwerk aanwezig is. Het plannen en aanleggen van een off grid systeem gaat heel wat anders dan en normaal zonnestroom systeem dat aan het elektriciteitsnet is verbonden. Bij een off-grid zonnestroom systeem is er geen koppeling met het elektriciteitsnet. Eén van de grote voordelen van een off-grid/ stand-alone systeem is dat u onafhankelijk bent van het netwerk van uw stroomleverancier.

Er is een toenemende vraag naar  deze off-grid systemen, niet alleen in het buitenland maar ook in Nederland. The Sun Factory is in staat om voor iedere plek waar ook ter wereld een off grid werkend zonnesysteem te ontwikkelen. The Sun Factory heeft de juiste ervaring, vakkennis en productkennis om een off-grid zonnesystemen voor u op maat  te ontworpen. Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en omstandigheden bepalen we aan de hand van rekenmodellen en zorgvuldig samengestelde componenten het voor u passende systeem.

Componenten
Een off grid systeem bestaat in de meeste gevallen uit zonnepanelen, een aantal accu’s en een toestel wat de installatie aanstuurt.

Toepassingen
Off grid zonnesystemen vindt u op;
– eilanden
– afgelegen locaties
– op vaar- en voertuigen
– bij woningbezitters die niets met het energiebedrijf hebben.

Uw eigen off grid zonnesysteem
Wilt u meer informatie over onze off grid zonnesystemen? Neem dan gerust een contact met ons op via 0511-431291 of vul onderstaand contactformulier in.

Contact formulier