Particulier

De energiebehoefte wordt elk jaar hoger, waardoor de prijzen gaan stijgen. De oplossing? Zonnepanelen! De energie van de zon is gratis, er is voldoende van en het is schoon en milieuvriendelijk.

Voordeel zonnepanelen

De aanschaf van zonnepanelen is een eenmalige kostenpost; zodra het systeem draait, gaat het zichzelf automatisch terug verdienen. Wilt u besparen op uw energierekening? Dan bieden zonnepanelen u vele voordelen;

Lees verder

BTW-heffing zonnepanelen

Wilt u als particulieren zonnepanelen aanschaffen? Dan kan dat nu zonder zonder BTW te betalen! Zo verkort u uw terugverdientijd en verhoogt u uw rendement.  Alle consumenten die nu zonnepanelen laten installeren kunnen de BTW terugvorderen bij de belastingdienst.

Lees meer…


Recente particuliere referenties

  • Zwarte zonnepanelen op schuur in Suwâld 30 oktober, 2015 - In Suwâld zijn 8 zwarte zonnepanelen geplaatst op een garage. Het schuine dak staat op het zuiden, waardoor maximaal geprofiteerd kan worden van de zon. Dwaande yn eigen doarp!
  • 36 zonnepanelen geplaatst in Oudega 19 oktober, 2015 - The Sun Factory heeft 36 zonnepanelen van 255 Wp geplaatst in Oudega op stalen dakpanplaten. Hiermee kan deze familie ongeveer 8500 kWh per jaar opwekken.