Terugverdientijd zonnepanelen

Terugverdientijd-zonnepanelen

Het uitrekenen van de kosten en de te verwachten terugverdientijd van zonnepanelen is geen eenvoudige opgave. Zo spelen de aanschafkosten, de gewenste opbrengst, het soort panelen, de helling van uw dak, obstakel en een eventuele subsidie op de aanschafprijs mee bij het berekenen van de terugverdientijd.

Terugverdientijd zonnepanelen

Omdat elke situatie uniek is werken wij niet met zonnepanelen calculators om uw terugverdientijd te berekenen. Om u een realistisch beeld te geven van de verwachte terugverdientijd maken wij graag kosteloos een rendementsberekening gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Zo weet u precies hoe snel u gaat verdienen met een investering in zonnepanelen.

Gratis rendementsberekening zonnepanelen

Wilt u meer informatie over de terugverdientijd van zonnepanelen of wilt u een gratis rendementsberekening? Neem dan contact met ons op via 0511-431291 of vul onderstaand formulier in. Vergeet niet zoveel informatie als mogelijk over uw situatie in te vullen. Denk aan dakafmetingen, hellingshoek, obstakels en eventueel afmetingen van dakkappellen en dakramen. Daarnaast ontvangen wij graag een foto van het vooraanzicht waar u de zonnepanelen wilt installeren.