Zonnepanelen voor bedrijven

zonnepanelen-voor-bedrijven

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Zou het daarom niet mooi zijn dat u een extra bijdrage kan leveren aan deze aarde en tegelijk uw bedrijfskosten omlaag gaan? Dat kan! Met een investering in zonnepanelen. Naast een duurzame uitstraling richting uw klanten, brengt het ook financiële voordelen met zich mee.

De prijzen van zonnepanelen zijn de afgelopen jaren fors gedaald. Ook is het rendement sterk verbeterd. Gedurende de dag is er veel stroom nodig op menig  bedrijf. Grote stroombehoefte en veel dakoppervlak maken zonnepanelen daarom een zeer rendabele investering. Door gebruik te maken van regelingen zoals de KIA en EIA die de overheid ondernemers biedt, betaalt u uiteindelijk een zeer gering deel van de werkelijke investering. Dit bij elkaar maakt het dat zonnepanelen vaker en vaker worden toegepast bij bedrijven

Meer informatie over zonnepanelen
The Sun Factory heeft veel ervaring met grote zonnestroom projecten. Heeft u ook interesse in uw eigen zonnepanelen? Neem dan gerust eens contact met ons op via 0511-431291 of vul onderstaand formulier in. Wij brengen graag uw verbruikspatroon in kaart om uw terugverdientijd te berekenen.

Contact formulier